De Striep Brugge viert dit jaar zijn veertigste verjaardag en daar profiteer jij van mee! In de loop van het jaar bieden we veertig exclusieve promoties aan die enkel voor De Striep zijn samengesteld in samenwerking met diverse uitgeverijen. Op deze pagina stellen we al die aanbiedingen voor. Vaak gaat het om de laatste voorraad, in alle gevallen gaat het om heel voordelige prijzen. Het aanbod geldt zolang de voorraad strekt.
Al deze aanbiedingen zijn te koop in de winkel of te bestellen via
info@destriep.be.


Berck

Berck-klassiekers in verzamelbox
In 2013 verschenen bij Bonte. Tien softcoveralbums van 32 pagina's in een verzamelbox met tien niet eerder in album verhalen door Berck, bekend van Sammy. Negen ervan zijn verhalen uit Zonneland, aangevuld met kortverhalen en gags uit het weekblad Kuifje en 't Kapoentje en als tiende album een voorheen onuitgegeven verhaal van De Donderpadjes.

VERJAARDAGSPRIJS:
€79,95 > €39,95 (10 x SC in box)

 

Berck

De Gesel Gods integraal
Deel 2 in de Graphic Novel Collection van Dark Dragon Books. Een integraal van 296 pagina's, hardcover, met de complete reeks De Gesel Gods (inclusief het niet door Talent vertaalde zesde deel). Dit geweldige sf-epos van Aleksa Gajic en Valérie Mangin speelt zich af in 4305 na Christus wanneer een ruimteoorlog tussen de Romeinen en de Hunnen plaatsvindt.

VERJAARDAGSPRIJS:
€35,00 > €9,95 (HC)De Erfenis van de Duivel 1
De Erfenis van de Duivel 2
De Erfenis van de Duivel 3
De Erfenis van de Duivel 4

De Erfenis van de Duivel complete reeks
Tussen 2010 en 2016 verschenen bij Saga Uitgaven. Complete reeks van vier delen in softcover. De Erfenis van de Duivel kent een hoog Indiana Jones-gehalte, zonder de exotische locaties. Het is de eerste samenwerking tussen de ontzettend gelatenteerde tekenaar Paul Gastine en scenarist Jérôme Félix (Een Stap naar de Sterren, Hollywood Boulevard). Daarna maakten ze het westernone-shot Tot de Laatste dat snel uitverkocht raakte. In juni verschijnt de softcover van Tot de Laatste waarvan de oplage door de vele bestellingen werd verhoogd. De Erfenis van de Duivel tapt als mysterieuze, occulte thriller uit een compleet ander vaatje. De samenwerking stond toen al optimaal op punt.

VERJAARDAGSPRIJS: €35,96 > €14,95 (4 x SC)De Rode Ridder

De Rode Ridder luxetrilogie deel 222-223-224, MET DÉDICACE!
In 2012 verschenen bij Standaard Uitgeverij. Dee luxetrilogie in zwart-wit met door Claus Scholz gesigneerde ex libris bevat de door Martin Lodewijk geschreven verhalen De Duisterburcht, De Sluier van Wuustwezel en Het Behouden Zwaard, de delen 222, 223 en 224. EXTRA: in elk exemplaar tekende Claus een paginagrote potloodtekening (dédicace) die hij signeerde. Elke tekening is dus een andere.

VERJAARDAGSPRIJS: €79,95 > €45,00 (luxe met tekening)De Onschuldige Schuldigen 1
De Onschuldige Schuldigen 2
De Onschuldige Schuldigen 3

De Onschuldige Schuldigen complete trilogie
In 2014 verschenen bij Saga Uitgaven. Complete trilogie in hardcover. Dit zijn de allerlaatste exemplaren. De uitgeverij heeft er nu zelf geen meer. Van tekenares Anlor zijn intussen ook nog Te Mooi om Waar te Zijn, Moeder Rusland en Kamp Poetin bij Saga Uitgaven verschenen. Scenarist Laurent Galandon kennen we van onder meer De Wilde Vlucht, Stille Woorden, Voor een Beetje Geluk, De Advocaat, Het Meisje van Paname. In De Onschuldige Schuldigen zijn vier Franse jochies op weg zijn naar een strafkolonie op het platteland. Daar moeten ze om uiteenlopende redenen — van winkeldiefstal over zedenfeiten naar een moordpoging — een straf uitzitten. Onderweg op de trein sluiten ze een verbond: bij elkaar blijven. Ze zullen al snel ondervinden dat het verblijf in de Marronniers allerminst een lachertje is.

VERJAARDAGSPRIJS: €59,85 > €29,95 (3 x HC)